9.09.2012 г., 12:22 ч.

* * * 

  Поезия
334 1 1

Тръгнали сме в различни посоки,

искали сме различни неща,

гонили сме различни надежди,

сега тръгваме само за да 

избегнем погледите си,

сега тръгваме само за да

избегнем въпросите си,

сега тръгваме само за да

помълчим и да се върнем...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??