Денят ни е розов грейпфрут
Изстискан насила
По улиците
Мойта сянка следва
Твойте стъпки
Търся те
Ти не ме виждаш
Крехкото утре е между нас
На ъгъла
Нашата прегръдка е прекъсната
Чакам те
Ти не ме забравяш
На леката клонка на времето
А вечер
На мойте устни
Твойта луна изгрява
Насън
И наяве
До гроб сме верни
© Янко Все права защищены
Ти не ме виждаш
Крехкото утре е между нас
!!!!!!!!