4.03.2010 г., 20:48 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
492 0 1

 

 

                        Денят ни е розов грейпфрут

                        Изстискан насила

 

 

                        По улиците

                        Мойта сянка следва

                        Твойте стъпки

 

 

                        Търся те

                        Ти не ме виждаш

                        Крехкото утре е между нас

 

 

                        На ъгъла

                        Нашата прегръдка е прекъсната

 

 

                        Чакам те

                         Ти не ме забравяш

                         На леката клонка на времето

 

 

                         А вечер

                         На мойте устни

                         Твойта луна изгрява

 

 

                          Насън

                          И наяве

                          До гроб сме верни

 

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??