22 апр. 2012 г., 14:03

* * * 

  Поэзия
354 0 0

Пространствата край нас мълчат,

а ние още си мислим,

че очакваме отговори...

каквото е било,

не престава да бъде

и каквото загърбихме,

остана зад нас,

пространствата край нас мълчат,

а ние си мислим,

че отнякъде нещо ще се роди

и ще спаси погубените ни 

пориви... Ще замълча,

защото отдавна казах всичко,

ще ме погледнеш така,

сякаш отдавна знаеш всичко

и ще продължим 

все едно

не е било нищо...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??