Пространствата край нас мълчат,
а ние още си мислим,
че очакваме отговори...
каквото е било,
не престава да бъде
и каквото загърбихме,
остана зад нас,
пространствата край нас мълчат,
а ние си мислим,
че отнякъде нещо ще се роди
и ще спаси погубените ни
пориви... Ще замълча,
защото отдавна казах всичко,
ще ме погледнеш така,
сякаш отдавна знаеш всичко
и ще продължим
все едно
не е било нищо...
© Мария Todos los derechos reservados