14 апр. 2010 г., 07:38

А защо?! 

  Поэзия » Другая
755 0 14

А защо са ми цветни стъкла?!

Щом за тебе не съм светлината?

И защо ми е нужна душа,

щом за нея няма отплата?

 

За какво са ми всъщност очи?

Аз отдавна със тях недовиждам.

Всяка дума ранена мълчи,

всеки стон, всеки стон ненавиждам!

 

За какво са ми днес сетива,

щом не мога да те усетя?!

И защо ми е трудно без теб да заспя,

щом нощта ми повяхнало цвете е?

 

За какво ми са днес и криле?!

Стига полети - празни надежди!

На мен ми стига само вина,

и пътечка, която далеч ме отвежда!

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??