28 янв. 2007 г., 22:16

* * * 

  Поэзия
652 0 4

Смърта взема те от дома,
а беше скоро, много скоро.
Остави ни, отиде си сега
така смирено и покорно.

Годините минават, но тежат
тъй-бавно, много бавно.
Костите в студеното лежат,
забравили за нас отдавна.

В града на мъртвите, при тях
е тихо, много тихо.
Като утеха от последен грях
ние идваме с букет цветя.

Смърта взема те от дома,
а беше скоро, много скоро.
Защо остана празнота,
че няма никога да дойдеш?!

© Светослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??