3 нояб. 2012 г., 13:27

* * * 

  Поэзия
363 0 2

Нека да се гоним

до лудост,

все някога ще спрем,

нека да се спираме,

все някога

ще тръгнем отново,

и ако те забравя,

и ако ме забравиш,

пак ще се открием,

гонени до лудост

от любовта

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??