3 nov 2012, 13:27

* * * 

  Poesía
366 0 2

Нека да се гоним

до лудост,

все някога ще спрем,

нека да се спираме,

все някога

ще тръгнем отново,

и ако те забравя,

и ако ме забравиш,

пак ще се открием,

гонени до лудост

от любовта

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??