Ще премахват Ботев от учебниците по литература!
Що за хора са и със каква култура?
А управлението на Бойко ще се изучава!
Каква скапана държава!
Геният, национален герой, се игнорира,
той, който за България умира,
а някакъв безнравствен мафиот,
с акъл на пълен идиот,
ще трови съзнанието на децата.
Как да не затъпее на ученика главата?!
© Георги Все права защищены