15.08.2012 г., 9:53 ч.

Абсурд 

  Поезия » Гражданска
448 0 1

Ще премахват Ботев от учебниците по литература!
Що за хора са и със каква култура?

А управлението на Бойко ще се изучава!
Каква скапана държава! 

Геният, национален герой, се игнорира,

той, който за България умира,

а някакъв безнравствен мафиот,

с акъл на пълен идиот,

ще трови съзнанието на децата.

Как да не затъпее на ученика главата?!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??