сред неуловимост и загадки
пак търсим нещо,
което да покаже
истинската страна
на факта,
че се обичаме
отричайки бедите
на всичко останало,
а тази неуловимост
все още
никак не улови
и най-малкия
белег на съмнение
© Мария Все права защищены