29 ene 2013, 7:49

* * * 

  Poesía
421 0 1

сред неуловимост и загадки

пак търсим нещо,

което да покаже

истинската страна 

на факта,

че се обичаме

отричайки бедите

на всичко останало,

а тази неуловимост

все още

никак не улови

и най-малкия

белег на съмнение

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??