Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Ако имах власт
бих те направила
скитник -
вечно да търсиш
и да си тръгваш с празни ръце,
студени до болка.
Ако имах власт
на вятър бих се превърнала
и дъжд -
да удрям с гняв
в лицето ти едри капки.
Ако имах власт
бих станала храст
с бодли нежни и остри
да те драскам до кръв,
когато минаваш край мен.
Но..., ако имах власт
над сърцето и душата ти
бих те накарала да заобичаш,
да изтръпнеш да полудееш
от обич, като мен.
Ако имах власт...
© Надежда Ангелова Все права защищены