29 feb 2016, 18:27

Ако имах власт 

  Poesía » Otra
656 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Ако имах власт

бих те направила

скитник -

вечно да търсиш

и да си тръгваш с празни ръце,

студени до болка.

Ако имах власт

на вятър бих се превърнала

и дъжд -

да удрям с гняв

в лицето ти едри капки.

Ако имах власт

бих станала храст

с бодли нежни и остри

да те драскам до кръв,

когато минаваш край мен.

Но..., ако имах власт

над сърцето и душата ти

бих те накарала да заобичаш,

да изтръпнеш да полудееш

от обич, като мен.

Ако имах власт...

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??