20 янв. 2015 г., 11:25

Ако те гори изгора... 

  Поэзия
440 0 1

 

 

 

     Имаш ли изгора,

     която те гори

     на бавен огън,

     за да си отиде

     и те остави сам,

     като главня искряща

     в пепелище,

     не се мисли за пироман

     разгорял пожар -

     ти си пак предишния,

     но в транс 

     изпаднал нестинар...

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??