Имаш ли изгора,
която те гори
на бавен огън,
за да си отиде
и те остави сам,
като главня искряща
в пепелище,
не се мисли за пироман
разгорял пожар -
ти си пак предишния,
но в транс
изпаднал нестинар...
© Валдемар Todos los derechos reservados
Поздрав!