4 февр. 2015 г., 07:31  

Лековерието 

  Поэзия » Другая
348 0 0

Всеки всичко да твърди може.

Трябва мислене, не лековерие.

Аз силно съм разтревожен

как хората приемат на доверие

всичко, което някой продума,

и то още при първите контакти.

Лъжата е зло, проказа, чума,

а малцина гледат логика и факти.

Тартюф завинаги ще е до нас,

затова просто нека сме в час!

 

 

 

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??