Всеки всичко да твърди може.
Трябва мислене, не лековерие.
Аз силно съм разтревожен
как хората приемат на доверие
всичко, което някой продума,
и то още при първите контакти.
Лъжата е зло, проказа, чума,
а малцина гледат логика и факти.
Тартюф завинаги ще е до нас,
затова просто нека сме в час!
© Георги Всички права запазени