САЩ опитват се волята си да налагат
над Виетнам - независима държава -
pуските летци виетнамците да отзовават
и на Русия тъй американците се подиграват -
на велика сила със слава.
Всяка държава има достойнство.
САЩ забравиха ли провала там на тяхното войнство!?
worldtodaybg.com/2015/03/12/le-figaro-сащ-настояват-виетнам-да-изгони-рус/
© Георги Все права защищены