13 mar 2015, 12:23

Американският империализъм 

  Poesía » Civil
313 0 0

САЩ опитват се волята си да налагат

над Виетнам - независима държава -

pуските летци виетнамците да отзовават

и на Русия тъй американците се подиграват -

на велика сила със слава.

Всяка държава има достойнство.

САЩ забравиха ли провала там на тяхното войнство!?

 

worldtodaybg.com/2015/03/12/le-figaro-сащ-настояват-виетнам-да-изгони-рус/

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??