20 мая 2015 г., 08:42

Аромат на лято 

  Поэзия » Другая
1141 0 18

 

Мъглите танцуват, разкъсвайки ризи,

леко ласкаят, прегръщат морето.

А гони ги смело, разпръсва ги бризът,

прашинка ревност заключил в сърцето.

 

В окото на чайка усмивка се ражда,

не вярва сякаш, че туй е възможно.

Мъглата и бризът морето ухажват,

а то към брега поглежда тревожно.

 

И нежно го гали, облечено в пяна,

коси - водорасли кокетно отмята.

Толкова много любов преживяна

стопля земята, ухае на лято.

 

 

 

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??