26 авг. 2011 г., 08:09

Аура синьо-бяла 

  Поэзия » Любовная
869 0 1

Спокоен спи в моята прегръдка.

Спокойно, аз над теб ще бдя.

Недей се тревожи за нищо.

За нищо, що си преживял.

 

Аз нека бъда твоята утеха,

последен пристан и последен блян.

Ще те завия с прегръдката си нежна

и спи под моя синьо-бял воал.

 

Не ми се спи - сега те пазя -

с всяко зло ще се преборя зарад теб.

Със сабя не, а с думи мили

аз всеки враг в добро ще претворя.

 

Спокоен спи, сега те пазя.

Спокойно е под този синьо-бял воал.

© Йова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??