Спокоен спи в моята прегръдка.
Спокойно, аз над теб ще бдя.
Недей се тревожи за нищо.
За нищо, що си преживял.
Аз нека бъда твоята утеха,
последен пристан и последен блян.
Ще те завия с прегръдката си нежна
и спи под моя синьо-бял воал.
Не ми се спи - сега те пазя -
с всяко зло ще се преборя зарад теб.
Със сабя не, а с думи мили
аз всеки враг в добро ще претворя.
Спокоен спи, сега те пазя.
Спокойно е под този синьо-бял воал.
© Йова Всички права запазени