Аз мога да мълча, да плача, да тъгувам,
да съм сълза, гореща като огън,
да съм вулкан от изпепеляващ спомен
и тъжна ария от музика и чувства.
Аз мога да съм приказно красива,
да съм мечта от лято сътворена,
и бурни приливи бушуващи в морето
и нежен полъх от вятърния повей.
Аз мога да съм есенна прохлада,
отронен лист като сълза студена
и светъл лъч пронизващ сивотата,
за да те стопли в твойта есен.
Аз мога. Но ... от теб зависи,
дали ще съм до теб ... в сърцето.
© Дочка Г Все права защищены