16 апр. 2020 г., 19:59

Аз съм просто... 

  Поэзия
586 0 0

Аз съм просто стрък трева

от житейската ливада

със всички земни сетива

за слънчева наслада.

 

Утрото посрещам със росата

и с напъпила надежда в мен.

Към небето вдигам си главата

в очакване на идващия ден.

 

Ароматът на надеждата ухай

за прегръдка топла от небето.

Всяка фибра в мен мечтай

да слезе слънце в сърцето.

 

На залез тръпката угасва.

Сърцето ми е пак студено.

Тъгата с времето нараства

и вехне то от мъка поразено.

 

Аз съм просто

увехнал стрък в полето.

 

© Олга Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??