18 нояб. 2013 г., 18:15

Аз те чакам 

  Поэзия
516 0 0

Ти с природата донасяш

уханието на любовта,

докоснато от твоята

божествена ръка.

 

След твоите стъпки

лилиите цъфтят,

с допира на твоите устни

отново те горят.

 

Ти си чаканата радост,

при мене ти ела,

докосни ме

с тази твоя топлота.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??