Ти с природата донасяш
уханието на любовта,
докоснато от твоята
божествена ръка.
След твоите стъпки
лилиите цъфтят,
с допира на твоите устни
отново те горят.
Ти си чаканата радост,
при мене ти ела,
докосни ме
с тази твоя топлота.
© Никола Диманов Всички права запазени