Щастието в любов
Да намериш щастието в любов!!!
Да обичаш, сякаш никога не си обичал
и сякаш тази дума не си изричал.
Да целуваш, сякаш никога не си целувал
и за тези целувки не си жадувал.
Да бъдете заедно двама,
без да съществува измама
и да има любов,
за която на всичко си готов.
Когато те прегръща, да
се чувстваш могъща
и да те оставя без дъх,
както никой друг.
Да знаеш, че той е нещо едничко,
но в същото време твоето всичко,
а ти за него да си любов,
любов в света му нов.
Това е да намериш щастието в любовта
и да живееш само за мига!!!
© Цвети Борисова Все права защищены
"Да целуваш, сякаш никога не си целувал
и за тези целувки не си жадувал."