23 ene 2011, 19:03

* * * 

  Poesía » De amor
565 0 2

Щастието в любов

Да намериш щастието в любов!!!

 

 

Да обичаш, сякаш никога не си обичал

и сякаш тази дума не си изричал.

Да целуваш, сякаш никога не си целувал

и за тези целувки не си жадувал.

 

 

Да бъдете заедно двама,

без да съществува измама

и да има любов,

за която на всичко си готов.

 

 

Когато те прегръща, да

се чувстваш могъща

и да те оставя без дъх,

както никой друг.

 

 

Да знаеш, че той е нещо едничко,

но в същото време твоето всичко,

а ти за него да си любов,

любов в света му нов.

 

Това е да намериш щастието в любовта

                                                   и да живееш само за мига!!! 

© Цвети Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво, много красиво, романтично, прекрасно. Изпълниме с позитивизъм Благодаря .

    "Да целуваш, сякаш никога не си целувал
    и за тези целувки не си жадувал."

  • Цвети, дали да не попрочетеш Петя Дубарева?
Propuestas
: ??:??