13 мая 2012 г., 16:37

* * * 

  Поэзия
369 0 0

Разтапяш се, 

омагьосваш се

и сам не усещаш как

мечтата обзема твоя ден, 

как блянът

завладява твоя свят,

как времето лекува твоите рани,

как всичко отива

в посоките на твоите мисли.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??