13 may 2012, 16:37

* * * 

  Poesía
363 0 0

Разтапяш се, 

омагьосваш се

и сам не усещаш как

мечтата обзема твоя ден, 

как блянът

завладява твоя свят,

как времето лекува твоите рани,

как всичко отива

в посоките на твоите мисли.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??