Навън сега настъпва пролетта. Човече, виж около теб света! В душите им, в обществото ни - есен, по-тъжна и от най-мрачната песен. Кои са те? Това са нашите мъчители. Представиха се за обществени спасители, а сега се провъзгласяват за елит, начело с простоват бандит. Това са те - грубите мафиоти, отнели хиляди човешки животи. Човече, мен послушай ти и правилния път намери, но какво ще направиш - ти избери - между това да се бориш и да се спасиш или да умреш и да се примириш. Изборът, читателю, е само твой. Избери живота или вечния покой!
© Георги Все права защищены