22.03.2012 г., 12:35 ч.

Бандитско общество 

  Поезия » Гражданска
471 1 0
 
Навън сега настъпва пролетта.
Човече, виж около теб света!
В душите им, в обществото ни - есен,
по-тъжна и от най-мрачната песен.
Кои са те? Това са нашите мъчители.
Представиха се за обществени спасители,
а сега се провъзгласяват за елит,
начело с простоват бандит.
Това са те - грубите мафиоти,
отнели хиляди човешки животи.
Човече, мен послушай ти
и правилния път намери,
но какво ще направиш - ти избери -
между това да се бориш и да се спасиш
или да умреш и да се примириш.
Изборът, читателю, е само твой.
Избери живота или вечния покой!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??