8 февр. 2011 г., 20:06

Бариерата на ума 

  Поэзия » Другая
988 0 13

Ако се осмелиш да прескочиш

бариерата на ума,

ще усетиш пълен покой

и знай, че той  е твой,

 наистина твой.

Ако прескочиш

бариерата на ума,

ще видиш безкрая

на светлината,

ще видиш как в злато

там танцува душата.

Ако завинаги премахнеш

бариерата на ума,

ще осъзнаеш вечната Истина

и истината във вечността.

Затова върви по пътя

и не спирай,

върви, макар и бавно, но

       не спирай,

           не спирай,

               не спирай!

 

 

 

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??