Ако се осмелиш да прескочиш
бариерата на ума,
ще усетиш пълен покой
и знай, че той е твой,
наистина твой.
Ако прескочиш
бариерата на ума,
ще видиш безкрая
на светлината,
ще видиш как в злато
там танцува душата.
Ако завинаги премахнеш
бариерата на ума,
ще осъзнаеш вечната Истина
и истината във вечността.
Затова върви по пътя
и не спирай,
върви, макар и бавно, но
не спирай,
не спирай,
не спирай!
© Татяна Борисова Всички права запазени