18 мая 2014 г., 11:46  

Батак и липсата на идеали 

  Поэзия » Гражданская
312 0 0

Народе, отхвърли от себе си тоз мрак!
На тоз ден изклани са българи в Батак.

Празник на смелостта, мъжеството е днес,

но всеки сега гледа само своя си интерес.

Пример за единство тези хора са били,

но днес почти всички нас нещо ни дели!

Тези българи са паднали за свободата,

а днес ценят се келепирът и парата!

Или всички ще оправим тази държава,

или България в нищото ще заминава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??