20 янв. 2013 г., 09:25

* * * 

  Поэзия
495 0 1

живота ти изтече,

ти сякаш бечучастно гледаше, 

не търсеше решения,

сега търсиш обяснения,

и аз -някъде между всичко

ти се натрапвам в страшните сънища,

и те преследвам в кошмарите ти,

да ме обясниш ли,

да решиш ли,

да ме премахнеш ли,

та как, като не можеш,

та ме изтрайваш,

щото нещо те свива сърцето,

когато ме няма...


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??