живота ти изтече,
ти сякаш бечучастно гледаше,
не търсеше решения,
сега търсиш обяснения,
и аз -някъде между всичко
ти се натрапвам в страшните сънища,
и те преследвам в кошмарите ти,
да ме обясниш ли,
да решиш ли,
да ме премахнеш ли,
та как, като не можеш,
та ме изтрайваш,
щото нещо те свива сърцето,
когато ме няма...
© Мария Всички права запазени