7 дек. 2011 г., 09:39

Бе такава любов 

  Поэзия » Любовная
605 0 2

Бе такава любов

 

Бе такава любов. Истинска. Силна.

Която изпълва до край.

Която сърцето ти милва

и Адът превръща в Рай.

 

Бе кратка. Две нощи и нещо,  

а после - безкрайна тъма.

И още се моля горещо

да можех да върна мига.

 

Бе такава любов. Която е вечна.

Макар и да свършва за ден.

Дори и да бъдеш далече,

сърцето остана ти в мен.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??