Бе такава любов
Бе такава любов. Истинска. Силна.
Която изпълва до край.
Която сърцето ти милва
и Адът превръща в Рай.
Бе кратка. Две нощи и нещо,
а после - безкрайна тъма.
И още се моля горещо
да можех да върна мига.
Бе такава любов. Която е вечна.
Макар и да свършва за ден.
Дори и да бъдеш далече,
сърцето остана ти в мен.
Илияна Дадарова
© Или Дадарова Todos los derechos reservados