* Без продължение *
И ей така изминаха години
от онзи миг на първата ни среща.
Сега стоим в застинало очакване,
че другият... ще каже... нещо си...
Отново с болка осъзнаваме -
с теб пак сме се разминали.
И вместо цветно настояще,
останало е помежду ни сиво минало...
МariAngel
© Марияна Ангелова Все права защищены