16.10.2009 г., 22:54 ч.

Без продължение... 

  Поезия » Любовна
797 0 4

* Без продължение *

 

И ей така изминаха години

от онзи миг на първата ни среща.

Сега стоим в застинало очакване,

че другият... ще каже... нещо си...

Отново с болка осъзнаваме -

с теб пак сме се разминали.

И вместо цветно настояще,

останало е помежду ни сиво минало...

МariAngel


© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??