10 окт. 2024 г., 04:57

Без теб 

  Поэзия » Авторская песня
370 0 0

Стаена в тиха дъбрава,

помръкна моята муза.

Слънцето престана да грее.

Луната престана да свети.

 

Облаци сълзи си ронят,

от дъжд студен и проливен.

Цветята попари сланата

и сведоха тихо слава.

 

Славеят престана да пее

и сойки крещят в небесата.

Пеперуди се скриха в пашкули.

И пчелите недоволно жужат.

 

 

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??