10 oct 2024, 4:57

Без теб 

  Poesía » Canción de autor
371 0 0

Стаена в тиха дъбрава,

помръкна моята муза.

Слънцето престана да грее.

Луната престана да свети.

 

Облаци сълзи си ронят,

от дъжд студен и проливен.

Цветята попари сланата

и сведоха тихо слава.

 

Славеят престана да пее

и сойки крещят в небесата.

Пеперуди се скриха в пашкули.

И пчелите недоволно жужат.

 

 

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??