13 нояб. 2008 г., 20:42

Без теб... 

  Поэзия
865 0 0

Без теб

Без теб душата ми вика и стене
и чака своя път живота да поеме.
Ти остави ми само болка и гняв.
И болката в омраза се превръща,
и с нея всичко обргъща,
додето всичко потъне в мрак.

 

Мрачничко е, но много си го харесвам.

(писах го след като гледах филма "Хамлет")

© Мария Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??