Без теб
Без теб душата ми вика и стене
и чака своя път живота да поеме.
Ти остави ми само болка и гняв.
И болката в омраза се превръща,
и с нея всичко обргъща,
додето всичко потъне в мрак.
Мрачничко е, но много си го харесвам.
(писах го след като гледах филма "Хамлет")
© Мария Иванова Всички права запазени