1 сент. 2017 г., 23:35

Без заглавие 

  Поэзия » Другая
485 0 0

Уморих се от евтини „филми“

на хора изгубили себе си.

Фалш и лъжа, сякаш сякаш

си пият сиропа за кашлица.

Уморих се от всичко това...

© Красимира Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??