1 sept 2017, 23:35

Без заглавие 

  Poesía » Otra
459 0 0

Уморих се от евтини „филми“

на хора изгубили себе си.

Фалш и лъжа, сякаш сякаш

си пият сиропа за кашлица.

Уморих се от всичко това...

© Красимира Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??