13 дек. 2018 г., 22:53

Безброй 

  Поэзия » Любовная
337 0 0

         Безброй


Безброй са стъпките в снега,
за жалост твоите ги няма.
Безброй усмивки по света,
за жалост твоята я няма.
Безброй цветя по тез места,    
за жалост твоите ги няма.
Безброй самотници в нощта,
за жалост теб те няма.
 

© Светлан Тонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??